Over ons - Ottenschot Letselschade

Over ons

Wij zijn Ottenschot. Wij behartigen de belangen van mensen die letsel hebben opgelopen door schuld van een ander of die een Schadeverzekering Inzittenden hebben afgesloten. De gevolgen van het ongeval zetten wij zoveel mogelijk recht. Dat doen wij al ruim twintig jaar, namens duizenden ongevalsslachtoffers vanuit heel Nederland.

Het beste resultaat

Wij zijn vakspecialisten in het vaststellen en verhalen van letselschade. Onze cliënten mogen van ons verwachten dat wij voor hen het beste resultaat bereiken. Vanwege onze transparante manier van werken, blijft de cliënt gedurende het hele proces betrokken bij de ontwikkelingen.

Betrokkenheid

Wat Ottenschot uniek maakt, is onze betrokkenheid bij het welzijn van onze cliënten. Hoewel het verhalen van schade belangrijk is, concentreren we ons ook op het herstel en de rehabilitatie in het maatschappelijke verkeer. De wensen en behoeften van de cliënt staan voor ons centraal.

Snel, efficiënt en persoonlijk

De aanpak van Ottenschot kenmerkt zich door een persoonlijke manier van werken, waarbij de cliënt als mens centraal staat. Daarnaast onderhouden we korte lijnen met aansprakelijkheidsverzekeraars, waardoor we snel en efficiënt kunnen werken.

Onze garanties

Iedere letselschadezaak is bij ons in goede handen. De 3 garanties van Ottenschot:
1. Onze dienstverlening kost u niets
2. U heeft een vast aanspreekpunt
3. Uw schadevergoeding wordt snel en efficiënt geregeld

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons tijdens kantooruren op nummer 085 48 42 100 of vul ons contactformulier in.

Top
Ottenschot Letselschade

Ottenschot Letselschade