Over ons | Letselschadespecialisten | Ottenschot Letselschade

Over ons

Wij zijn Ottenschot: onze letselschadespecialisten zijn uw toegewijde partner in het behartigen van belangen voor slachtoffers van letselschade. Of u nu letselschade heeft opgelopen door de schuld van een ander of een Schadeverzekering Inzittenden heeft afgesloten, wij staan al meer dan twintig jaar klaar voor duizenden ongevalsslachtoffers in heel Nederland.

Onze expertise in letselschade

Als gespecialiseerde letselschadespecialisten streven wij naar het bereiken van het beste resultaat voor onze cliënten. Of het nu gaat om het vaststellen of verhalen van letselschade, onze vakkennis en ervaring stellen ons in staat om effectief op te treden. Wij geloven in transparantie en houden onze cliënten gedurende het hele proces betrokken bij de ontwikkelingen.

Onze unieke aanpak

Wat Ottenschot onderscheidt, is onze diepgaande betrokkenheid bij het welzijn van onze cliënten. Onze focus gaat verder dan het puur verhalen van schade; we richten ons ook op herstel en rehabilitatie in het maatschappelijke verkeer. De wensen en behoeften van onze cliënten staan centraal in onze aanpak.

Snel, efficiënt en persoonlijk

Bij Ottenschot Letselschade staat een persoonlijke benadering voorop. We behandelen onze cliënten niet alleen als juridische dossiers, maar als individuen met unieke behoeften. Daarnaast onderhouden we nauwe relaties met aansprakelijkheidsverzekeraars, wat resulteert in een snelle en efficiënte afhandeling van letselschadezaken.

Onze garanties

Wanneer u kiest voor Ottenschot, kiest u voor een letselschadebureau met duidelijke garanties:

  • Kosteloze dienstverlening: Uw letselschadezaak kost u niets.
  • Vast aanspreekpunt: U heeft gedurende het hele proces een vast aanspreekpunt.
  • Snelle en efficiënte schadevergoeding: Wij streven naar een snelle en efficiënte afhandeling van uw schadevergoeding.

Neem contact met op met onze letselschadespecialisten

Wilt u meer informatie of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons tijdens kantooruren op nummer 085 48 42 100 of vul ons contactformulier in.

Nationale dekking

Onze dienstverlening reikt verder dan de regio; Ottenschot biedt nationale dekking voor slachtoffers van letselschade in heel Nederland, insamenwerking met Letselschade.com. Ontdek hoe wij specifieke regio’s bedienen:

Zoals hierboven benoemd bieden de letselschadespecialisten van Ottenschot hulp en advies voor slachtoffers in heel Nederland. Neem contact met ons op voor meer informatie over letselschade.

Top
Ottenschot Letselschade

Ottenschot Letselschade