Letselschade in Amersfoort - Ottenschot Letselschade

Letselschade in Amersfoort

Wat is letselschade in Amersfoort?

Wanneer u door toedoen van een ander gewond raakt, kan er sprake zijn van letselschade. Vaak is dit het gevolg van een verkeersongeluk, soms van een bedrijfsongeval of een medische fout. De schade als gevold van letselschade kan divers zijn, wellicht kunt u uw werk of huishouden (tijdelijk) niet meer doen. Of erger nog, u raakt uw baan kwijt of krijgt te maken met flinke medische kosten die uw zorgverzekeraar niet betaald.

Verkeersongeval
In Nederland is het bij wet zo geregeld dat wanneer u door letselschade in een dergelijke situatie beland, u recht heeft op een schadevergoeding. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om u te laten bijstaan door een belangenbehartiger, wie u inschakelt mag u zelf kiezen. Deze kosten zijn onderdeel van de schade en komen voor rekening van de (verzekeringsmaatschappij van de) aansprakelijke partij.
Heeft u letselschade opgelopen door een ongeval in Amersfoort? Ottenschot Letselschade is gespecialiseerd in het ondersteunen van letselschadeslachtoffers.

Schadeverzekering Inzittenden

Uw letselschade in Amersfoort is misschien ook verzekerd bij uw eigen verzekeringsmaatschappij op grond van een afgesloten SVI (Schadeverzekering Inzittenden). Kijkt u uw polis na en informeert u bij ons naar de mogelijkheden.

Ottenschot Letselschade zijn experts en gespecialiseerd in het ondersteunen van letselschadeslachtoffers. Zij brengen de schade, materiële- en immateriële schade (smartengeld), in beeld en verhalen deze op de verzekeringsmaatschappij.

Neem contact met ons bij letselschade en hulp bij het aanvragen van een schadevergoeding in Amersfoort.

Wilt u meer informatie of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, dan kunt u ons altijd tijdens kantooruren bellen op nummer 085 48 42 100 of gebruikmaken van ons contactformulier aan de rechterkant.

Onze letselschadespecialisten zullen u graag vrijblijvend informeren en adviseren.

Stel uw vraag
Wilt u teruggebeld worden?


Reactie binnen 1 werkdag.

Claim indienen - Kosteloos adviesgesprek

Ottenschot

Uw rechtshulp bij letselschade

  • Kosteloos
  • Afspraak op locatie
  • Persoonlijke aandacht

Uw schaderegelaar

Wij regelen voor u de maximaal mogelijke schadevergoeding! Lees meer over onze werkwijze.

Top
Ottenschot Letselschade

Ottenschot Letselschade