Letselschade in Salland - Ottenschot Letselschade

Letselschade in Salland

Wat is letselschade in Salland?

Letselschade in Salland kan ontstaan wanneer u door toedoen van een ander gewond raakt, vaak door een ongeval. U kunt dan op verschillende manieren schade lijden. Misschien kunt u uw werk of huishouden (tijdelijk) niet verrichten. Misschien raakt u uw baan door letselschade in Salland kwijt, mist u een kans op een vaste aanstelling of maakt u kosten die uw zorgverzekeraar niet vergoedt.

Verkeersongeval
In de wet is geregeld dat als u door letselschade in Salland in deze situatie belandt u recht heeft op rechtsbijstand. U kunt zelf beslissen wie u daarvoor wilt inschakelen. U heeft daarin een vrije keuze. De kosten komen als onderdeel van de schade voor rekening van de aansprakelijke partij, meestal de verzekeringsmaatschappij van de veroorzaker.
Heeft u letselschade opgelopen door een ongeval in Salland? Ottenschot Letselschade is gespecialiseerd in het ondersteunen van letselschadeslachtoffers.

Schadeverzekering Inzittenden

Uw letselschade in Salland is misschien ook verzekerd bij uw eigen verzekeringsmaatschappij op grond van een afgesloten SVI (Schadeverzekering Inzittenden). Kijkt u uw polis na en informeert u bij ons naar de mogelijkheden.

Ottenschot Letselschade zijn experts en gespecialiseerd in het ondersteunen van letselschadeslachtoffers. Zij brengen de schade, materiële- en immateriële schade (smartengeld), in beeld en verhalen deze op de verzekeringsmaatschappij.

Neem contact met ons op voor hulp bij letselschade in Salland

Wilt u meer informatie of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, dan kunt u ons altijd tijdens kantooruren bellen op nummer 085 48 42 100 of gebruikmaken van ons contactformulier aan de rechterkant.

Onze letselschadespecialisten zullen u graag vrijblijvend informeren en adviseren.

Stel uw vraag
  Wilt u teruggebeld worden?


  Reactie binnen 1 werkdag.

  Claim indienen - Kosteloos adviesgesprek

  Ottenschot

  Uw rechtshulp bij letselschade

  • Kosteloos
  • Afspraak op locatie
  • Persoonlijke aandacht

  Uw schaderegelaar

  Wij regelen voor u de maximaal mogelijke schadevergoeding! Lees meer over onze werkwijze.

  Top
  Ottenschot Letselschade

  Ottenschot Letselschade