Advies voor verwijzers - Ottenschot Letselschade

Advies voor verwijzers

Als assurantietussenpersoon heeft u in de dagelijkse praktijk veel van doen met cliënten die naar aanleiding van bepaalde gebeurtenissen een beroep doen op hun verzekering. Wanneer een dergelijke gebeurtenis (ernstig) persoonlijk letsel tot gevolg heeft, bijvoorbeeld doordat men betrokken is geweest bij een verkeersongeluk, is het belangrijk uw cliënt te wijzen op de mogelijkheid zich te laten bijstaan door een deskundige partij die letselschade helpt verhalen op degene die ervoor verantwoordelijk is.  Dat kost uw cliënt niets, daar de kosten onderdeel zijn van de schade die wettelijk bepaald door de aansprakelijke partij dient te worden betaald. Denkt u er ook aan dat belangenbehartiging bij letselschade vaak vorderbaar is op de Schadeverzekering Inzittenden.

Heeft uw client een rechtsbijstandverzekering dan is er geen plicht om de schade ook daar te laten behandelen. Een slachtoffer heeft de vrijheid zijn eigen belangenbehartiger te kiezen en dat hoeft niet de rechtsbijstandverzekeraar te zijn. Wij stellen altijd wel de belangen van het slachtoffer bij de rechtsbijstandverzekeraar veilig.

Van zorgverlener tot autoschadehersteller

Ook wanneer u werkzaam bent als eerste- of tweedelijns zorgverlener, huisarts, fysiotherapeut of in de geestelijke gezondheidszorg, of als hulpverlener bij een alarmcentrale of autoschadehersteller bent, kunt u uw cliënt hierop attenderen. Uw cliënt kan zich volledig concentreren op zijn herstel, in de wetenschap dat zijn belangen voor wat betreft het verhalen van de schade deskundig en adequaat behartigd zullen worden.

Ottenschot. Betrokken, deskundig en doortastend.

Contact opnemen met Ottenschot

Neem vooral eens contact met ons op en we praten u graag bij over hoe wij van toegevoegde waarde voor u en uw cliënten kunnen zijn. Bel ons tijdens kantooruren op nummer 085 48 42 100 of vul ons contactformulier in.

Stel uw vraag




  Wilt u teruggebeld worden?


  Reactie binnen 1 werkdag.

  Claim indienen - Kosteloos adviesgesprek

  Ottenschot

  Uw rechtshulp bij letselschade

  • Kosteloos
  • Afspraak op locatie
  • Persoonlijke aandacht

  Uw schaderegelaar

  Wij regelen voor u de maximaal mogelijke schadevergoeding! Lees meer over onze werkwijze.

  Top
  Ottenschot Letselschade

  Ottenschot Letselschade