Schadevergoeding verkeersongeluk Enschede - Ottenschot Letselschade

In Enschede schadevergoeding na verkeersongeluk of bedrijfsongeval

Letselschade ontstaat bijvoorbeeld door een bedrijfsongeval of een verkeersongeluk. Erkent de veroorzaker van het ongeval aansprakelijkheid? Dan komt u in aanmerking voor een letselschadevergoeding in Enschede. Hiervoor doet u een beroep op de rechtshulp van Ottenschot. Wij kijken niet alleen naar lichamelijk verwondingen, maar ook psychische gevolgen nemen we mee bij het indienen van een letselschadeclaim. Letselschade gaat namelijk veel verder dan alleen een fysiek genezingsproces.

Ontvang in Enschede een schadevergoeding bij letselschade

In Enschede een schadevergoeding na een verkeersongeluk ontvangen? Het is de moeite waard de mogelijkheden voor een claim te onderzoeken. De gevolgen na een verkeersongeval zijn niet gering en hebben doorgaans een grote invloed op uw leven. Werkzaamheden zijn bijvoorbeeld geruime tijd niet uit te voeren, dus loopt u flink wat inkomsten mis. Bepaalde medische kosten worden wellicht ook niet vergoed door uw zorgverzekering. In Enschede een schadevergoeding bij letselschade is dan zeker een interessante optie.

 

Verkeersongeval
In Nederland is het bij wet zo geregeld dat wanneer u door letselschade in een dergelijke situatie beland, u recht heeft op een vergoeding. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om u te laten bijstaan door een belangenbehartiger, wie u inschakelt mag u zelf kiezen. Deze kosten zijn onderdeel van de schade en komen voor rekening van de (verzekeringsmaatschappij van de) aansprakelijke partij.
Heeft u letselschade opgelopen door een ongeval in Enschede? Ottenschot Letselschade is gespecialiseerd in het ondersteunen van letselschadeslachtoffers.

Schadeverzekering Inzittenden

Uw letselschade in Enschede is misschien ook verzekerd bij uw eigen verzekeringsmaatschappij op grond van een afgesloten SVI (Schadeverzekering Inzittenden). Kijkt u uw polis na en informeert u bij ons naar de mogelijkheden.

Ottenschot Letselschade zijn experts en gespecialiseerd in het ondersteunen van letselschadeslachtoffers. Zij brengen de schade, materiële- en immateriële schade (smartengeld), in beeld en verhalen deze op de verzekeringsmaatschappij.

Maak kennis met de rechtshulp van Ottenschot

Wilt u een beroep doen op een letselschadespecialist in Enschede? Dan is de keuze voor rechtshulp van Ottenschot snel gemaakt. Wat wij u bieden?

– U heeft één vast aanspreekpunt.

– bij een aansprakelijke tegenpartij kost onze dienstverlening u helemaal niets.

– Ottenschot werkt met een betrokken, deskundig en doortastend team van medewerkers.

Hulp bij een letselschade claimen in Enschede? Laat u bijstaan door de professionals van Ottenschot rechtshulp bij letselschade

Neem contact met ons op voor hulp bij letselschade in Enschede

Wilt u meer informatie of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, dan kunt u ons altijd tijdens kantooruren bellen op nummer 085 48 42 100 of gebruikmaken van ons contactformulier aan de rechterkant.

Onze letselschadespecialisten zullen u graag vrijblijvend informeren en adviseren.

Stel uw vraag
  Wilt u teruggebeld worden?


  Reactie binnen 1 werkdag.

  Claim indienen - Kosteloos adviesgesprek

  Ottenschot

  Uw rechtshulp bij letselschade

  • Kosteloos
  • Afspraak op locatie
  • Persoonlijke aandacht

  Uw schaderegelaar

  Wij regelen voor u de maximaal mogelijke schadevergoeding! Lees meer over onze werkwijze.

  Top
  Ottenschot Letselschade

  Ottenschot Letselschade