Nationaal Keurmerk Letselschade - Ottenschot Letselschade

Nationaal Keurmerk Letselschade

Slachtoffers van een ongeval hebben vaak hulp nodig bij het verhalen van hun schade. Het is moeilijk om een goede keuze te maken wie daar voor in te schakelen. Of de rechtshulpverlener deskundig, integer en transparant is, is voor een slachtoffer moeilijk te beoordelen.

Geen beschermd beroep

Belangenbehartigers hanteren diverse benamingen, zoals letselschade-expert, letselschade-specialist, juridisch expert en dergelijke. Schade-experts van verzekeraars zijn vaak werkzaam bij expertise-bureaus voor verzekeraars. Helaas is het beroep ‘letselschade-expert’ of  ‘letselschadespecialist’ niet beschermd. Iedereen mag zich zo noemen.

Nationaal Keurmerk Letselschade

In het register van het Nationaal Keurmerk Letselschade (NKL) vindt u gekwalificeerde en betrouwbare belangenbehartigers en andere dienstverleners. Zij kunnen u helpen bij het verhalen van uw schade. Kantoren die in dit register staan moeten voldoen aan kwaliteitsnormen, deze worden getoetst middels een audit. Ottenschot Letselschade staat al jaren ingeschreven bij het NKL

Meer informatie over het register van het NKL vindt u op de site: deletselschaderaad.nl/nkl/ 

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons tijdens kantooruren op nummer 085 48 42 100 of vul ons contactformulier in.

Stel uw vraag
  Wilt u teruggebeld worden?


  Reactie binnen 1 werkdag.

  Claim indienen - Kosteloos adviesgesprek

  Ottenschot

  Uw rechtshulp bij letselschade

  • Kosteloos
  • Afspraak op locatie
  • Persoonlijke aandacht

  Uw schaderegelaar

  Wij regelen voor u de maximaal mogelijke schadevergoeding! Lees meer over onze werkwijze.

  Top
  Ottenschot Letselschade

  Ottenschot Letselschade