Schadevergoeding in Twente - Ottenschot Letselschade

Schadevergoeding in Twente

Hulp bij schadevergoeding in regio Twente

Heeft u een bedrijfsongeval gehad, een verkeersongeluk meegemaakt of heeft u letsel door dieren opgelopen? In al deze situaties heeft u waarschijnlijk last van emotioneel en fysiek letsel. Uw leven wordt tijdelijk gepauzeerd en u kunt hinder ondervinden bij het uitvoeren van uw werk. Hierdoor kan fysiek letsel uiteindelijk uitmonden in financiële problemen. U staat er gelukkig niet alleen voor, want bij Ottenschot Letselschade kunnen wij u in deze situaties helpen. Mogelijk heeft u recht op een schadevergoeding. Met behulp van deze vergoeding kunt u zich vooral concentreren op uw eigen herstel, zodat de financiële gevolgen van een ongeval u niet zullen achtervolgen. Wij staan klaar voor iedereen in de regio van Twente en ver daarbuiten.

Bij Ottenschot Letselschade kunnen wij u helpen met het claimen van een vergoeding voor het letsel dat u heeft opgelopen. Wij doen dit altijd geheel kosteloos wanneer er sprake is van volledige aansprakelijkheid van de tegenpartij. Dankzij onze persoonlijke aandacht, ervaren letselschadespecialisten en  huisadvocaten kunnen wij ervoor zorgen dat u de vergoeding krijgt waar u recht op heeft. Samen bekijken we wat er zich precies heeft voorgedaan, wie daarvoor aansprakelijk is en hoeveel schade u heeft opgelopen. Wij doen dit altijd zo gedegen mogelijk en zorgen ervoor dat u altijd een persoonlijk aanspreekpunt heeft.

 

Verkeersongeval
Wij zijn er om u te helpen en om uw leven zo eenvoudig mogelijk te maken na een ingrijpend ongeluk. Neem gerust contact met ons op voor kosteloos advies. Samen bekijken we vervolgens welke stappen we kunnen ondernemen om u de schadevergoeding te geven waar u recht op heeft.

Wilt u meer informatie of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, dan kunt u ons altijd tijdens kantooruren bellen op nummer 085 48 42 100 of gebruikmaken van ons contactformulier aan de rechterkant.

Onze letselschadespecialisten zullen u graag vrijblijvend informeren en adviseren.

Stel uw vraag
  Wilt u teruggebeld worden?


  Reactie binnen 1 werkdag.

  Claim indienen - Kosteloos adviesgesprek

  Ottenschot

  Uw rechtshulp bij letselschade

  • Kosteloos
  • Afspraak op locatie
  • Persoonlijke aandacht

  Uw schaderegelaar

  Wij regelen voor u de maximaal mogelijke schadevergoeding! Lees meer over onze werkwijze.

  Top
  Ottenschot Letselschade

  Ottenschot Letselschade