Het team van Ottenschot Letselschade

Het team van Ottenschot Letselschade

Wanneer u als gevolg van een ongeval letselschade heeft opgelopen, ziet uw toekomst er mogelijk heel anders uit dan u vooraf gedacht had. Vanaf onze oprichting in 1995 heeft Ottenschot zich ten doel gesteld u een hernieuwd perspectief op de toekomst te bieden. Voor ons team van bijna 15 betrokken collega’s staat uw belang op de eerste plaats. Zij doen er alles aan om samen met u uw toekomst weer kleur te geven. Altijd, daar kunt u van op aan.

Ottenschot heeft vestigingen in Almelo, Amersfoort en Oosterwolde, maar onze experts wonen door het hele land; hierdoor is er altijd een expert bij u in de buurt. Door onze goede samenwerking met huisadvocaten waarborgen wij een optimale dienstverlening. Ook zijn wij al jaren een erkend leerbedrijf.

Wij werken wij nauw samen met Letselschade.com. Voor al uw vragen in het westen van het land kunt u bij de collega’s van Letselschade.com terecht. Deze vindt u onderaan de pagina.

 

 

De experts van Letselschade.com

 

 

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons tijdens kantooruren op nummer 085 48 42 100 of vul ons contactformulier in.

 

Top
Ottenschot Letselschade

Ottenschot Letselschade