Schadevergoeding bij letsel - Ottenschot Letselschade

Schadevergoeding

Schadevergoeding bij letselschade

U heeft letselschade opgelopen bij een bedrijfsongeval, verkeersongeval of een ander ongeluk en wilt de geleden schade verhalen op de veroorzaker van het ongeval of op uw eigen Schadeverzekering Inzittenden (SVI). Wilt u een letselschade claimen, onze specialisten helpen u graag op weg. Om de geleden schade te claimen is een gedegen letselschade berekening een eerste stap. Onze experts zijn hierin gespecialiseerd. Zij weten wat ze voor u als schadevergoeding kunnen claimen en dat is vaak meer dan u als particulier denkt!

Heb ik recht op schadevergoeding?

Wanneer u te maken heeft met geestelijke en/of lichamelijke schade als gevolg van een ongeval waar iemand anders voor verantwoordelijk is of heeft u een SVI afgesloten, dan heeft u meestal recht op schadevergoeding. Het is hiervoor belangrijk om enkele zaken in kaart te brengen:

 • Wat is er precies gebeurd?
 • Is het ongeval nog niet verjaard?
 • Is de veroorzaker van het ongeval verzekerd?
 • Heeft u schade geleden?
 • Kunt u een schadeclaim indienen?
 • Wie is er aansprakelijk voor het ongeval?

Onze letselschadespecialisten brengen dit tijdens het eerste contactmoment in kaart en zoeken voor u uit of u een letselschadeclaim kunt indienen en wat de juiste vervolgstappen zijn. Lees meer over onze werkwijze.

De procedure van uw schadevergoeding

U heeft recht op schadevergoeding als iemand anders u letselschade toebrengt of wanneer u uw schade kunt verhalen op uw SVI. Deze schade omvat de geleden en nog te lijden schade, zowel materieel als immaterieel. Om uw letselschade claim in gang te zetten moet de tegenpartij aansprakelijk worden gesteld of de schade op uw SVI worden gemeld. De vordering moet goed worden onderbouwd met (schriftelijk) bewijs. Wij hebben de kennis en ervaring om ervoor te zorgen dat u de schadevergoeding krijgt waar u recht op heeft. Het is belangrijk tijdig te handelen zodat uw recht op schadevergoeding niet verjaart. Wij zorgen voor de berekening van de letselschade, aansprakelijkheidsstelling, het indienen van de schadeclaim en vervolgens de afwikkeling van uw zaak.

Neem contact met ons op

Bent u bang voor de hoge kosten voor het inschakelen van onze letselschadespecialisten? Dat is niet nodig! De aansprakelijke veroorzaker dient ook onze kosten te vergoeden. U betaalt dus niets! Wilt u meer informatie of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor kosteloos advies! Bel ons tijdens kantooruren op nummer 085 48 42 100 of vul ons contactformulier in.

Stel uw vraag
  Wilt u teruggebeld worden?


  Reactie binnen 1 werkdag.

  Claim indienen - Kosteloos adviesgesprek

  Ottenschot

  Uw rechtshulp bij letselschade

  • Kosteloos
  • Afspraak op locatie
  • Persoonlijke aandacht

  Uw schaderegelaar

  Wij regelen voor u de maximaal mogelijke schadevergoeding! Lees meer over onze werkwijze.

  Top
  Ottenschot Letselschade

  Ottenschot Letselschade