Schadevergoeding bij letsel - Ottenschot Letselschade

Letselschadevergoeding claimen samen met onze specialisten in Zwolle

Heeft u letsel opgelopen door schuld van een ander door bijvoorbeeld een verkeersongeval, een bedrijfsongeval of een medische fout? Dan kunt u voor het regelen van een schadevergoeding bij letselschade terecht bij Ottenschot Letselschadespecialisten BV nabij Zwolle. Wij behandelen het indienen van een schadevergoeding op een vlotte en effectieve manier. U heeft daarbij een vaste contactpersoon en onze dienstverlening is in de meeste gevallen kosteloos. We houden u op de hoogte van alle ontwikkelingen en stellen uw welzijn, uw herstel en uw wensen centraal.

Letselschadevergoeding claimen

Hoe gaan we te werk? Allereerst gaan we voor u bekijken of u recht heeft op een schadevergoeding. We doen onderzoek naar wat er precies gebeurd is, wie er aansprakelijk is voor het ongeval en of de veroorzaker van het ongeval verzekerd is. We bekijken of u een letselschadevergoeding kunt claimen en informeren u over de vervolgprocedure. Vervolgens zetten we ons in om ervoor te zorgen dat u de vergoeding krijgt waar u recht op heeft. Zo nemen we onder andere de berekening van de letselschadevergoeding voor onze rekening, waarbij we alle financiële aspecten meenemen, zoals eventuele loonsverhogingen die u misloopt als gevolg van het letsel. Daarnaast kunt u denken aan medische kosten, inkomensverlies, studievertraging en reiskosten. Ook de aansprakelijkheidsstelling en het indienen van de schadeclaim kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

Bent u werkgever of assurantietussenpersoon van een werknemer of cliënt met letselschade? We voorzien u graag van advies over een schadevergoeding bij letselschade.

Neem contact met ons op voor hulp bij letselschade
Wilt u meer informatie of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, dan kunt u ons altijd tijdens kantooruren bellen op nummer 085 48 42 100 of gebruikmaken van ons contactformulier.

Onze letselschadespecialisten zullen u graag vrijblijvend informeren en adviseren.

Stel uw vraag
  Wilt u teruggebeld worden?


  Reactie binnen 1 werkdag.

  Claim indienen - Kosteloos adviesgesprek

  Ottenschot

  Uw rechtshulp bij letselschade

  • Kosteloos
  • Afspraak op locatie
  • Persoonlijke aandacht

  Uw schaderegelaar

  Wij regelen voor u de maximaal mogelijke schadevergoeding! Lees meer over onze werkwijze.

  Top
  Ottenschot Letselschade

  Ottenschot Letselschade