Kosten - Ottenschot Letselschade

Kosten

Wie gaat dat betalen?

Daar kunnen we kort over zijn. In Nederland is het zo geregeld dat degene die de schade veroorzaakt, ook de volledige kosten van de belangenbehartiger betaalt. In de praktijk zal zijn of haar verzekeraar dat doen. Dat geldt in de meeste gevallen ook als u een Schadeverzekering Inzittenden (SVI) heeft afgesloten. Onze kosten maken deel uit van uw schade en moeten volgens de wet door de aansprakelijke partij of door uw SVI- verzekeraar worden betaald. Onze dienstverlening kost u dan niets.

Wanneer u zelf voor een deel aansprakelijk bent, dan komen onze kosten volgens de wet ook voor dat deel voor uw rekening. Wij gaan daar niet automatisch zo mee om, maar beoordelen in iedere situatie met u of en op welke wijze u meebetaalt aan onze dienstverlening. U weet vooraf waar u aan toe bent.

Ottenschot. Betrokken, deskundig en doortastend.

Het is lastig om in het woud van belangenbehartigers een bureau te vinden dat u op correcte wijze bijstaat met een inzichtelijk declaratie- en prestatiesysteem. Wat dit laatste betreft garanderen wij u dat wij op een integere en transparante wijze uw belangen zullen behartigen. Daarom dragen wij ook het Keurmerk Letselschade. Prettig om te weten.

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt voor vragen altijd kosteloos contact met ons opnemen! Bel ons tijdens kantooruren op nummer 085 48 42 100 of vul ons contactformulier in.

Stel uw vraag
  Wilt u teruggebeld worden?


  Reactie binnen 1 werkdag.

  Claim indienen - Kosteloos adviesgesprek

  Ottenschot

  Uw rechtshulp bij letselschade

  • Kosteloos
  • Afspraak op locatie
  • Persoonlijke aandacht

  Uw schaderegelaar

  Wij regelen voor u de maximaal mogelijke schadevergoeding! Lees meer over onze werkwijze.

  Top
  Ottenschot Letselschade

  Ottenschot Letselschade