Advies - Ottenschot Letselschade

Advies

Het regelen van een letselschadezaak is doorgaans een gecompliceerd proces. U krijgt met uiteenlopende partijen te maken, zoals zorgaanbieders, verzekeraars, arbeidsdeskundigen en juridische specialisten. In zo’n complexe situatie bent u gebaat bij professionele ondersteuning die de balans opmaakt, de letselschade berekent en de letselschade claimt. Betrouwbare, persoonlijke en integere letselschadespecialisten die hun vak verstaan.

Advies voor slachtoffers

Een slachtoffer van letselschade heeft vaak veel vragen waar hij of zij zelf niet zo snel een antwoord op kan vinden. Ottenschot Letselschade biedt u de mogelijkheid om uw letselschadezaak vrijblijvend en kosteloos voor te leggen aan één van onze letselschadespecialisten. Lees meer over ons advies voor slachtoffers.

Advies voor werkgevers

Ook als eventuele werkgever lijdt u schade als een werknemer letselschade oploopt. Het kan zijn dat de werknemer arbeidsongeschikt raakt. Is deze arbeidsongeschiktheid veroorzaakt door de schuld van een ander? Dan is het mogelijk om onder andere de loonschade te verhalen op de aansprakelijke partij, meestal de verzekeraar van de veroorzaker. Lees meer over ons advies voor werkgevers.

Advies voor verwijzers

Als assurantietussenpersoon heeft u dagelijks veel van doen met cliënten die naar aanleiding van bepaalde gebeurtenissen een beroep doen op hun verzekering. Wanneer een dergelijke gebeurtenis (ernstig) persoonlijk letsel tot gevolg heeft, bijvoorbeeld doordat men betrokken is geweest bij een verkeersongeluk, is het belangrijk uw cliënt te wijzen op de mogelijkheid zich te laten bijstaan door een deskundige partij die letselschade helpt verhalen op degene die ervoor verantwoordelijk is. Lees meer over ons advies voor verwijzers.

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons tijdens kantooruren op nummer 085 48 42 100 of vul ons contactformulier in.

Stel uw vraag
  Wilt u teruggebeld worden?


  Reactie binnen 1 werkdag.

  Claim indienen - Kosteloos adviesgesprek

  Ottenschot

  Uw rechtshulp bij letselschade

  • Kosteloos
  • Afspraak op locatie
  • Persoonlijke aandacht

  Uw schaderegelaar

  Wij regelen voor u de maximaal mogelijke schadevergoeding! Lees meer over onze werkwijze.

  Top
  Ottenschot Letselschade

  Ottenschot Letselschade