Werkwijze - Ottenschot Letselschade

Werkwijze

De specialist als partner: een veilig gevoel

Ottenschot heeft uw belang op de eerste plaats staan. Altijd. Dat merkt u al in het eerste contact met ons. Onze experts zijn niet alleen deskundig en doortastend, maar vooral ook zeer betrokken. Want het gaat om u. Het is al moeilijk genoeg om uw leven weer op de rails te krijgen na een ongeval. Wij nemen dan ook uitgebreid de tijd voor u om uw situatie uit te leggen. Samen met u schatten wij in op welke manier wij u het beste kunnen bijstaan. Bij voorkeur komen we bij u thuis. Niet alleen makkelijk voor u, maar ook voor ons om een goed beeld te krijgen van uw thuissituatie. Onze experts wonen door heel Nederland, dus voor ons een kleine moeite.

Onze procedure

Zodra u een aanvraag bij ons indient neemt binnen 24 uur één van onze schaderegelaars contact met u op. Tijdens dit telefoongesprek luisteren we naar uw verhaal, schatten we de mogelijkheden in en maken doorgaans een afspraak voor een intakegesprek, normaliter binnen een week na het eerste contactmoment. Tijdens dit intakegesprek praten we over het ongeval en de gevolgen en maken een start met het in kaart brengen van de letselschade. Om een goede vergelijking te maken en de impact van de schade in te schatten zorgen we er ook voor dat we een duidelijk beeld krijgen van u als persoon voor het ongeval en het beeld dat u heeft van uw toekomst. Wij leggen u tijdens het gesprek het verloop van de procedure uit, een eventueel te volgen medisch traject en schatten we in welke stappen gezet moeten worden. Meestal komen we met de verzekeraar wel tot een akkoord, lukt dit niet dan hebben we nog de mogelijkheid om een mediation, een deelgeschil of een bodemprocedure te starten.

In het kort: Wij zorgen voor de aansprakelijkstelling, berekening van de letselschade, het indienen van de schadeclaim en vervolgens de afwikkeling van uw zaak. Wist u dat u ons ook kunt inschakelen met en zonder rechtsbijstand? Er is vaak meer mogelijk dan u denkt; in 98% van de gevallen kunnen we u helpen!

Klik hier voor meer informatie over het intakegesprek.

Persoonlijke benadering

Door onze persoonlijke benadering krijgen we inzicht in alle aspecten die een rol spelen bij de beoordeling van de ongevalsgevolgen. Tijdens het gesprek komt de oorzaak van uw letsel en uw persoonlijke situatie op sociaal en maatschappelijk gebied aan de orde, zodat we de gevolgen van uw letsel beter kunnen beoordelen. Uiteraard krijgt het gehele medisch traject de nodige aandacht.

Ottenschot, Tino Ellenbroek
Tijdens het schaderegelingstraject houden wij u vanzelfsprekend regelmatig (telefonisch) op de hoogte van de voortgang en ontwikkelingen. Ook worden er regelmatig vervolgbezoeken met of zonder tegenpartij gepland. Daarnaast heeft u de mogelijkheid uw eigen dossier via internet in te zien.

En u mag ons natuurlijk ook altijd bellen.

Zorgvuldigheid

Uiteraard gaan wij uiterst zorgvuldig om met de door u verstrekte informatie. Wij geven deze informatie uitsluitend in overleg met u door aan de verzekeringsmaatschappij van de tegenpartij, uw huisarts of andere instanties. De specialist als partner: een veilig gevoel.

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor kosteloos advies! Bel ons tijdens kantooruren op nummer 085 48 42 100 of vul ons contactformulier in.

Stel uw vraag
  Wilt u teruggebeld worden?


  Reactie binnen 1 werkdag.

  Claim indienen - Kosteloos adviesgesprek

  Ottenschot

  Uw rechtshulp bij letselschade

  • Kosteloos
  • Afspraak op locatie
  • Persoonlijke aandacht

  Uw schaderegelaar

  Wij regelen voor u de maximaal mogelijke schadevergoeding! Lees meer over onze werkwijze.

  Top
  Ottenschot Letselschade

  Ottenschot Letselschade