Stephan Holster - Ottenschot Letselschade

Stephan Holster

Stephan Holster

Stephan Holster (1968)

Ik ben begonnen in de verzekeringen toen ik mijn dienstplicht had vervuld en op zoek ging naar werk waarbij voor mij een ding voorop stond, ik wilde graag in de verzekeringsbranche werken.

Ik solliciteerde op een administratieve functie op een brandafdeling van een makelaar in assurantiën in Rotterdam maar mijn sollicitatiegesprek ging over een functie op de schadeafdeling. Zo begon mijn carrière in de branche. Na ongeveer 2 jaar kriebelde het voor mij toch weer om terug naar mijn roots te gaan, oftewel terug naar het oosten van het land. Ik heb gesolliciteerd bij de verzekeringsmaatschappij Centraal Beheer voor een functie op de schadeafhandeling van materiële verkeersschades.  Na een aantal jaar mijn kennis en ervaring met materiele autoschades als gevolg van aanrijdingen heb ik binnen de organisatie de stap naar de letselschadeafdeling gemaakt. Daar begon ik als onervaren licht letsel schadebehandelaar. Bij de introductie in deze functie, ook wel de letselschadeservicegroep genoemd,  mochten wij 1 dag mee met de buitendienst, oftewel de schaderegelaar.  Deze functie intrigeerde mij enorm, naar de mensen toe gaan om te zien hoe je hen het beste kunt helpen met de gevolgen van het ongeval. Ik ben mijn dan ook gaan focussen op mijn werk en heb de nodige kennis en ervaring opgedaan om zelf in de functie letselschaderegelaar werkzaam te kunnen zijn.

Inmiddels ben ik al vele jaren nu werkzaam in de letselschadebranche en sinds 25 augustus 2008 in dienst bij Ottenschot Rechtshulp voor letselschade.

Mijn werk doe ik met veel passie en ik bijt me vast in de zaken om het beste eruit te halen voor de cliënten. Het is altijd mooi om te zien is dat je een letselzaak voor een cliënt(e) naar vollen tevredenheid hebt kunnen afwikkelen. Dit geeft mij altijd het gevoel van voldaan mij werk te kunnen uitoefenen wat ik met heel veel plezier doe.

Top
Ottenschot Letselschade

Ottenschot Letselschade