Stef Snippe - Ottenschot Letselschade

Stef Snippe

Maak kennis met Stef Snippe (2000)

Bij Ottenschot Letselschade werken 6 experts personenschade; waarvan Stef Snippe er één is. Stef heeft in het kader van zijn opleiding HBO-rechten bij ons stage gelopen en is na het afronden van deze studie in dienst getreden als expert personenschade. We zijn inmiddels alweer een tijd verder waarin Stef Snippe een heel aantal cliënten heeft mogen bijstaan.

“Van jongs af aan was ik al geïnteresseerd in wet- en regelgeving. Hierdoor was mijn carriérepad altijd al duidelijk voor mij: ‘’iets met wetten’’. Wat dat precies moest zijn, wist ik een lange tijd niet. Nadat ik mijn diploma had behaald voor de mbo-opleiding juridische dienstverlening ben ik begonnen met de opleiding hbo-rechten. Ook tijdens deze studie zat ik nog vaak met onzekerheid over mijn toekomst. Aan deze onzekerheid kwam een eind in mijn derde studiejaar. In dit jaar moest ik namelijk stagelopen. Deze stage heb ik gelopen bij Ottenschot Letselschade en sindsdien was ik mijn carriérepad duidelijk: mensen helpen die letselschade hebben opgelopen.

Na het behalen van mijn diploma voor hbo-rechten heb ik de kans gekregen om te blijven werken bij Ottenschot Letselschade. Het vak als expert personenschade sprak mij gelijk aan vanwege de mate van controle. Als expert personenschade behandel je namelijk een zaak van A tot en met Z. Daarnaast kun je veel zorgen bij mensen uit handen nemen. Het helpen van mensen die letsel hebben opgelopen geeft mij dan ook een gevoel van betekenisvol werk, wat ik erg belangrijk vind.

Naast het werk bij Ottenschot ben ik een enorme Formule 1-fanaat en spendeer ik graag tijd met mijn vriendin, vrienden en familie.”

Lees ook het artikel: Kennismaken met de jongste bedienden: Demi en Stef

Artikelen geschreven door Stef

Top
Ottenschot Letselschade

Ottenschot Letselschade