Anke Sluiter - Ottenschot Letselschade

Anke Sluiter

Anke Sluiter (1979)

Toen ik in 1995 zelf het slachtoffer werd van een verkeersongeval waarbij ik letsel opliep, klopte ik aan bij Ottenschot Letselschadespecialisten voor deskundige hulp. Vanaf het eerste contact wist ik dat het werk als letselschadebehandelaar een beroep was dat ik graag zou willen uitvoeren, “iets voor mensen kunnen betekenen, die dat na een ongeval meestal op dat moment zelf niet kunnen”.

Ik ben begonnen met de HBO studie Management, Economie en Recht. Om nog meer juridische kennis op te doen, ben ik rechten gaan studeren aan de Universiteit te Nijmegen. Na mijn studie rechten ben ik in 2006 gaan werken bij Ottenschot Letselschadespecialisten. In eerste instantie heb ik binnen Ottenschot de loonschades behandeld, na verloop van tijd ben ik personenschades gaan behandelen.

Ik vind het belangrijk dat het slachtoffer na een ongeval kan werken aan zijn/haar herstel. Tijdens deze fase probeer ik zoveel waar mogelijk het slachtoffer te ontzorgen. In overleg met de aansprakelijke verzekeraar zoek ik naar oplossingen om het slachtoffer zoveel mogelijk in de situatie te brengen als voor het ongeval, waarbij het slachtoffer centraal staat.

De kracht van Ottenschot rechtshulp bij letselschade is naar mijn mening de persoonlijke aanpak, het inlevingsvermogen en de kennis waarmee wij als team de letselschadezaken voor het slachtoffer regelen.

Top
Ottenschot Letselschade

Ottenschot Letselschade