Grytsje van den Bergs - Ottenschot Letselschade

Grytsje van den Bergs

Maak kennis met Grytsje van den Bergs (1986)

“Als kind kon ik al slecht tegen onrechtvaardigheid. Toen het tijd was om een studiekeuze te maken koos ik dan ook voor Management, Economie en Recht met als afstudeerrichting Rechten. Na het behalen van mijn Bachelor of Laws ben ik de “verzekeringswereld” ingerold. Na twee baantjes via het uitzendbureau bij Achmea Rechtsbijstand en FBTO kwam ik uiteindelijk terecht bij ANWB rechtsbijstand. Hier werd mijn interesse voor het letselschade vak, doordat ik een dag meeliep met een schade expert, gewekt. Alles kwam daarin samen voor mij; het juridische, het financiële, het organisatorische, maar bovenal ook het menselijke aspect.

Bijna een decennium lang heb ik bij de ANWB rechtsbijstand gewerkt. Een leerzame periode waarin ik veel kennis heb opgedaan betreffende aansprakelijkheid en ook al mijn eerste opleidingen tot NIVRE register expert heb gevolgd. Deze ervaringen komen mij nog altijd goed van pas, want immers pas als de aansprakelijkheid is erkend kan de volgende stap worden gezet voor het daadwerkelijk verhalen van de schade.

Voor een verdere verdieping in het letselschadevak heb ik begin 2019 de overstap gemaakt naar een letselschadekantoor. Hier heb ik tweeëneenhalf jaar met veel plezier gewerkt, ervaring opgedaan en kennis vergaard van zeer ervaren collega’s. Ook ging ik onverminderd door met het volgen van vakgerichte opleidingen.

Sinds de herfst van 2021 ben ik werkzaam voor Ottenschot en sinds februari ’22 sta ik ingeschreven als NIVRE-re. Bij Ottenschot voel ik mij helemaal op mijn plek. Betrokkenheid, deskundigheid en doortastendheid staan hier hoog in het vaandel. Als slachtoffer bent u bij ons geen dossier of een nummer, maar een persoon die centraal staat. Bij de behandeling van het dossier luister ik graag naar uw wensen, behoeften en verwachtingen en denk ik met u mee in (creatieve) oplossingen. Na een ongeval heeft u als slachtoffer immers vaak veel vragen en zorgen, maar moet u zich ook kunnen richten op herstel van het opgelopen letsel. Aan het medisch herstel kan ik niet bijdragen, maar wel in het ontlasten van de (financiële) zorgen.

Naast mijn werk bij Ottenschot breng ik veel tijd door met mijn gezin, bestaand uit mijn man Simon en onze dochters. Als moeder van twee vrolijke, ondernemende dochters verveel ik mij zeker niet. Daarnaast ben ik graag sportief bezig. Na jarenlang te hebben gekorfbald doe ik nu allerlei verschillende sporten zoals suppen, zwemmen, racefietsen, snowboarden en soms gooi ik nog een balletje mee op het korfbalveld. Ook mag ik mij gelukkig prijzen met veel lieve vrienden en familieleden, waarmee ik met regelmaat afspreek.”

Lees ook het artikel: Even voorstellen.. Grytsje van den Bergs

Artikelen geschreven door Grytsje

Top
Ottenschot Letselschade

Ottenschot Letselschade