Ottenschot Letselschade verlengt sponsorschap met KC Antilopen - Ottenschot Letselschade

Ottenschot Letselschade verlengt sponsorschap met KC Antilopen

Ottenschot Letselschade verlengt sponsorschap met KC Antilopen

Onlangs verlengden wij ons jeugdhoofdsponsorschap met korfbalclub Antilopen te Leusden, waarmee wij ons voor opnieuw 5 jaar hebben verbonden aan de talentvolle jeugd van deze ambitieuze sportclub.

Ottenschot Letselschade staat vierkant achter de ambitie van de korfbalclub nog verder te groeien naar een grote en stabiele vereniging, waar iedereen welkom is en waar iedereen zijn/haar vrijwilligerssteentje bijdraagt. De plannen en visie achter deze ambitie maakten de beslissing tot deze verlenging daarom geen lastige keuze.

Korfbal wordt gespeeld met zowel jongens als meisjes in 1 team en is in Nederland zeer populair met ca. 100.000 actieve beoefenaars. De door ons gesponsorde teams Antilopen C1, B1 en A1 spelen op landelijk niveau en komen daardoor op sportvelden en sportzalen in het hele land. Maar bij de club is iedereen welkom, van tot pleziersporter (‘recreant’) tot korfbaltalent, tot de leden van het speciale verstandelijk gehandicapten team. Ook komen jaarlijks honderden basisschoolleerlingen in aanraking met de waardenvolle sport, waar samen sporten, respect en plezier voorop staan, tijdens het Antilopen schoolkorfbaltoernooi.

Op zaterdag 2 december werd het verlengingscontract officieel getekend door directeur Gerard Kloppenburg en poseerden Antilopen A1, B1 en C1 tussen de wedstrijdbedrijven door met hun nieuwe sponsorkleding (zie foto).

Ottenschot Letselschade vindt het belangrijk op deze wijze een maatschappelijke bijdrage te leveren en kijkt met veel plezier uit naar de invulling van de samenwerking met de Leusdense club.

 

(Lees hier een interview met Gerard Kloppenburg over de clubsponsoring en Ottenschot als bedrijf, dat eerder op de website van KC Antilopen verscheen)

 

Stel uw vraag
  Wilt u teruggebeld worden?


  Reactie binnen 1 werkdag.

  Claim indienen - Kosteloos adviesgesprek

  Ottenschot

  Uw rechtshulp bij letselschade

  • Kosteloos
  • Afspraak op locatie
  • Persoonlijke aandacht

  Uw schaderegelaar

  Wij regelen voor u de maximaal mogelijke schadevergoeding! Lees meer over onze werkwijze.

  Top
  Ottenschot Letselschade

  Ottenschot Letselschade