Kennismaken met: Zoë Smaal - Ottenschot Letselschade

Kennismaken met: Zoë Smaal

Door drs. Joost Groot, Letselschade.com

De tijd vliegt: Zoë werkt inmiddels al een half jaar bij Letselschade.com en Ottenschot. Ze is drie dagen per week te vinden op het kantoor in Papendrecht. Daarnaast runt ze ook nog eens haar eigen beautysalon Zoeslashes. Hoogste tijd dus om nader kennis te maken!

Hoe zou jij jezelf in één zin omschrijven?

Een leergierige, hardwerkende en vrolijke meid die niet graag stilstaat in het leven, maar wil investeren in de toekomst.

Wat valt jou op als nieuwkomer in de letselschadewereld?

Wat mij opvalt is dat er veel onwetendheid is bij slachtoffers van letselschade. Veel mensen weten niet in welke gevallen ze een letselschadetraject kunnen opstarten. Er wordt al snel gedacht aan de zeer ernstige gevallen en niet aan de mogelijkheden bij licht letsel.

Wat vind je het leukst aan je werk?

Wat ik erg leuk vind is dat elk dossier en elk slachtoffer heel anders is. Natuurlijk is de basis van de behandeling van het dossier hetzelfde, maar ieder dossier heeft zijn eigen moeilijkheden en uitdagingen. Dit maakt het werk ontzettend divers. Ook vind ik de dankbaarheid van de slachtoffers erg leuk. Door de slachtoffers bij te staan neem je een stukje zorgen van ze weg. De dankbaarheid die je daarvoor terugkrijgt geeft weer veel nieuwe energie.

Hoe ervaar je de sfeer bij Letselschade.com en Ottenschot?

Bij Letselschade.com heb ik mij vanaf het moment dat ik hier kwam werken op mijn gemak gevoeld. Je kunt bij iedereen terecht voor vragen en iedereen staat voor je klaar en is bereid je te helpen. Ondanks dat we veel in kleine teams werken geeft Letselschade.com je toch een gevoel dat je een groot team bent. De samenhorigheid op kantoor zorgt voor een fijne werkomgeving.

Wat brengt jouw toekomst of wat staat er op jouw bucketlist?

Voor mij staan de komende jaren nog in het teken van studeren en afstuderen. Vanaf september start ik op de Universiteit van Utrecht aan de bachelor rechtsgeleerdheid als vervolg op mijn hbo rechtenopleiding. Hoe mijn leven na mijn afstuderen eruit gaat zien is voor mij voorlopig nog niet bekend. In de komende jaren hoop ik wel nog mooie en avontuurlijke reisjes te kunnen maken en een stukje van de wereld te kunnen ontdekken.

Joost Groot, NIVRE Register-Expert bij Letselschade.com

 

 

Stel uw vraag
  Wilt u teruggebeld worden?


  Reactie binnen 1 werkdag.

  Claim indienen - Kosteloos adviesgesprek

  Ottenschot

  Uw rechtshulp bij letselschade

  • Kosteloos
  • Afspraak op locatie
  • Persoonlijke aandacht

  Uw schaderegelaar

  Wij regelen voor u de maximaal mogelijke schadevergoeding! Lees meer over onze werkwijze.

  Top
  Ottenschot Letselschade

  Ottenschot Letselschade