Letselschadezaak - Ottenschot Letselschade

No cure no pay

Ottenschot letselschade werkt niet op basis van no cure no pay.

No cure no pay houdt in dat er tussen het letselschadebureau (of de advocaat) en het slachtoffer een afspraak wordt gemaakt dat wanneer de letselschadebehandelaar een bepaald resultaat behaalt, het slachtoffer een bepaald percentage van de schadevergoeding aan de behandelaar moet betalen.

Waarom werken wij niet op basis van no cure no pay?
Het gebruik van no cure no pay betekent vaak dat er dubbel gedeclareerd wordt. De letselschadebehandelaar krijgt op basis van de wet zijn gemaakte kosten van de aansprakelijke verzekeraar vergoed. In het geval van no cure no pay zou daar een bepaald percentage van de schadevergoeding van het slachtoffer bovenop komen.
Ottenschot Letselschade vindt deze werkwijze onwenselijk, de reden waarom wij u kosteloos bijstaan.

Deelschuld
Soms is er sprake van deelschuld. Dit betekent dat er sprake is van (deels) eigen schuld aan uw zijde. Volgens de wet hebt u als slachtoffer dan recht op gedeeltelijke vergoeding van de kosten van rechtsbijstand.
Wij zullen samen met u, voordat het schaderegelingstraject aanvangt, bespreken wat dit voor u betekent.

Neem contact met ons op
Wilt u meer informatie of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt voor vragen altijd kosteloos contact met ons opnemen! Bel ons tijdens kantooruren op nummer 085 48 42 100 of vul ons contactformulier in.

Top
Ottenschot Letselschade

Ottenschot Letselschade