Even voorstellen… - Ottenschot Letselschade

Even voorstellen…

Door mr. Talin Stepanian-Tuken

Maak kennis met Anke Sluiter, expert personenschade bij Ottenschot Letselschadespecialisten! Het verhaal van Anke is er één dat je niet zo vaak hoort. Ottenschot mocht Anke in 1995 bijstaan toen zij zelf slachtoffer werd van een verkeersongeval. Anke kreeg toen interesse voor het beroep van letselschadebehandelaar. Ze wilde graag iets voor mensen kunnen betekenen die na een ongeval in een moeilijke situatie terecht komen. Zo gezegd, zo gedaan!

Anke is kort daarna bij Ottenschot als stagiaire aan de slag gegaan. Vervolgens is zij de HBO opleiding Management, Economie en Recht gaan volgen. Daar bleef het echter niet bij. Anke wilde nog meer juridische kennis opdoen en zij besloot daarom om rechten te gaan studeren in Nijmegen. Daar heeft zij haar meesterstitel mogen behalen. Over doorzettingsvermogen gesproken!

Sinds 2006 werkt Anke als expert personenschade. Sinds 2021 zijn daar begeleidende en coördinerende taken bijgekomen. Kenmerkend aan Anke is haar betrokkenheid bij cliënten, de persoonlijke aanpak in dossiers, en haar behulpzaamheid als collega.

Anke woont in Haaksbergen samen met haar man, drie kinderen en hond. Ze houdt ervan om in haar vrije tijd te lezen, tuinieren en klussen. Daarnaast is Anke erg sportief. Zo doet ze een aantal keer per week aan hardlopen en krachttraining.

Talin Stepanian-Tuken is Expert bij Ottenschot Letselschade

 

Stel uw vraag
  Wilt u teruggebeld worden?


  Reactie binnen 1 werkdag.

  Claim indienen - Kosteloos adviesgesprek

  Ottenschot

  Uw rechtshulp bij letselschade

  • Kosteloos
  • Afspraak op locatie
  • Persoonlijke aandacht

  Uw schaderegelaar

  Wij regelen voor u de maximaal mogelijke schadevergoeding! Lees meer over onze werkwijze.

  Top
  Ottenschot Letselschade

  Ottenschot Letselschade