Tino Ellenbroek - Ottenschot Letselschade

Tino Ellenbroek

Tino Ellenbroek (1963):

Ik werk sinds 1988 in het vakgebied letselschade. Na 8 jaar in de binnendienst bij OLM verzekeringen in Zwolle te hebben gewerkt maakte ik begin 1996 de overstap van verzekeraar naar belangenbehartiger en ging aan de slag bij Ottenschot & De Groot, inmiddels Ottenschot Letselschade, een Keurmerkbureau geregistreerd bij de Stichting Keurmerk Letselschade, met de hoofdvestiging in Almelo.  Ik ben lid van het NIS, het Nederlands Instituut van Schaderegelaars en ben als Register-Expert geregistreerd bij het NIVRE.

Bij OLM verzekeringen heb ik de gelegenheid gekregen kennis te maken met het vak. Omdat ik het als nadeel begon te zien het slachtoffer niet te zien, maakte ik in 1996 de overstap naar Ottenschot & De Groot waar ik de clienten ook thuis bezocht. Na een aantal jaren tevens voor een verzekeraar te hebben gewerkt, heb ik er in 2000 definitief voor gekozen nog uitsluitend voor het slachtoffer op te komen. Dat geeft mij veel voldoening. Er gaat veel goed in de schaderegeling, maar er gaat ook heel veel fout in mijn optiek. Als ik soms zie op welke wijze verzekeraars, ook nu nog, een letselschade denken te kunnen afwikkelen, is het hard nodig dat een slachtoffer zijn schade niet alleen met de verzekeraar regelt maar zich laat bijstaan.

Wij zijn als Ottenschot Letselschade vakspecialisten in het vaststellen en verhalen van letselschade. Onze cliënten mogen van ons verwachten dat wij voor hen het beste resultaat bereiken. Vanwege onze transparante manier van werken, blijft onze cliënt gedurende het hele proces betrokken bij de ontwikkelingen.

Wat Ottenschot uniek maakt, is onze betrokkenheid bij het welzijn van onze cliënten. Hoewel het verhalen van schade belangrijk is, concentreren we ons ook op het herstel en de rehabilitatie in het maatschappelijke verkeer. De wensen en behoeften van de cliënt zijn voor ons leidend.

De aanpak van Ottenschot kenmerkt zich door een persoonlijke manier van werken, waarbij de cliënt als mens centraal staat. Daarnaast onderhouden we korte lijnen met aansprakelijkheidsverzekeraars, waardoor we snel en efficiënt kunnen werken. Iedere letselschadezaak is bij ons in goede handen.

 

Top
Ottenschot Letselschade

Ottenschot Letselschade