Talin Stepanian - Ottenschot Letselschade

Talin Stepanian

Talin Stepanian (1988)

Toen ik jonger was, heb ik vaak gezegd dat ik graag een baan wil waar ik mensen kan helpen. Dat gevoel werd sterker toen mijn eigen moeder betrokken raakte bij een verkeersongeval. Zij werd van achteren aangereden en dit ongeval heeft ontzettend veel gevolgen met zich meegebracht.

Al snel wist ik dat ik graag rechten wilde studeren. Deze stap heb ik gevolgd. Aan de Radboud Universiteit te Nijmegen heb ik rechten gestudeerd.

Na het behalen van mijn diploma heb ik als juridisch medewerker bij Slachtofferhulp Nederland in Rotterdam en daarna in Breda gewerkt. Het directe contact met slachtoffers trok mij aan in deze baan. Ik miste echter het gevoel van controle van een zaak. De strafzaak zelf werd namelijk door het Openbaar Ministerie opgepakt. Ik kon verschil maken, maar niet datgene waarnaar ik juist op zoek was.

Na mijn verhuizing terug naar Twente, heb ik gewerkt voor een expertisebureau als Claims Handler. Dit werk heb ik bijna vier jaar lang met plezier gedaan. Ik mocht voor diverse verzekeraars en bedrijven verschillende soorten letselschadezaken behandelen. Je kunt hierbij denken aan een hondenbeet, een verkeersongeval, een bedrijfsongeval, of een ongeval op bijvoorbeeld een kinderdagverblijf. Wat ik miste aan deze baan, is het directe contact met betrokkenen. Daarnaast miste ik het gevoel om écht dat verschil te kunnen maken voor een betrokkene.

De vacature bij Ottenschot kwam als geroepen! Sinds mei 2020 werk ik met veel plezier als Expert Personenschade bij Ottenschot. Ik kan er helaas niet voor zorgen dat een betrokkene (sneller) herstelt. Waar ik wel voor kan zorgen is het zoveel mogelijk ontzorgen van mijn cliënten, en hun naasten, zodat zij zich kunnen focussen op hun herstel. Ik weet hoeveel impact een vervelend ongeval kan hebben op een betrokkene en zijn/haar omgeving. Uiteraard is een van mijn andere doelen om een passende en redelijke vergoeding voor mijn cliënten te krijgen voor de geleden en nog te lijden schade.

Als belangenbehartiger vind ik het belangrijk dat ik met mijn cliënten een eerlijk, vertrouwde en open relatie heb.

Top
Ottenschot Letselschade

Ottenschot Letselschade