Ronald Schotman - Ottenschot Letselschade

Ronald Schotman

Ronald Schotman

Ronald Schotman (1976)

In 2003 ben ik terecht gekomen in het vakgebied letselschade. Ik ging werken bij het schadebureau van de Nederlandse Spoorwegen. Ik behandelde claims van reizigers en ik stond personeel bij die het slachtoffer waren geworden van agressie in diensttijd. Het helpen van mensen en het zoeken naar oplossingen is wat dit werk vanaf dag één zo mooi maakt. Het was dankbaar werk en een zeer leerzame periode. Het werk was echter altijd ‘spoor’ gerelateerd. Om mij verder te ontwikkelen heb ik eind 2010 de overstap gemaakt naar Ottenschot Letselschade.

In die periode ben ik lid geworden van het Nederlands Instituut van Schaderegelaars (NIS) en sinds 2012 ben ik bij het Nederlands Instituut Van Register Experts (NIVRE) geregistreerd als Register-Expert.

De overstap om uitsluitend voor het slachtoffer op te komen geeft mij enorm veel voldoening. Ik probeer een slachtoffer bij te staan door mij te verplaatsen in het slachtoffer. Waar heeft het slachtoffer nu behoefte aan en wat verwacht het slachtoffer van mijn dienstverlening? Nadeel van ons werk is dat wij veel moeten denken in beperkingen. Ik probeer echter altijd te kijken naar mogelijkheden en blijf altijd zoeken naar oplossingen. Met het slachtoffer houd ik korte lijnen en zit ik er in elke zaak ‘bovenop’. Eigenschappen die in mijn periode bij de mariniers verder zijn gevormd komen mij dagelijks nog goed van pas.

De persoonlijke benadering van het slachtoffer bij Ottenschot Letselschade past goed bij mijn manier van werken als letselschadespecialist. Een letselschadezaak is bij Ottenschot Letselschade in goede handen.

Top
Ottenschot Letselschade

Ottenschot Letselschade