Reinout Prins - Ottenschot Letselschade

Reinout Prins

Reinout Prins

Reinout Prins (1986)

Na mijn studie Nederlands recht aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam ben ik ruim twee jaar werkzaam geweest als schadebehandelaar verkeer en vervoer bij Voogd & Voogd Verzekeringen. Vervolgens heb ik de overstap gemaakt naar de belangenbehartigerskant. Ik ben per oktober 2011 in dienst getreden bij ARAG Rechtsbijstand als jurist letselschade. In februari 2015 heb ik de overstap gemaakt naar Ottenschot Letselschade.

Als expert personenschade bij Ottenschot Letselschade kom ik op voor de belangen van slachtoffers. Na een ongeval hebben slachtoffers doorgaans hun handen vol aan herstellen. Door de schaderegeling voor slachtoffers te verzorgen en, indien nodig, de discussie met de verzekeraar aan te gaan, kan ik slachtoffers ontlasten. Hierdoor kunnen zij hun energie zoveel mogelijk richten op het revalideren. Het geeft mij voldoening dit voor slachtoffers te kunnen betekenen.

Ik werk met veel plezier bij Ottenschot Letselschade vanwege de korte lijnen, de laagdrempeligheid, de betrokkenheid bij het slachtoffer en de persoonlijke en transparante werkwijze. Nadat een letselzaak is aangemeld wordt het slachtoffer thuis bezocht. Tijdens het bezoek wordt de tijd genomen voor het slachtoffer. Vragen van het slachtoffer worden beantwoord en de problemen, mogelijkheden en vervolgstappen worden uitvoerig besproken. Tijdens het gehele schaderegelingsproces blijft het slachtoffer centraal staan. Naast het verkrijgen van schadevergoeding is er aandacht voor het herstel van het slachtoffer en de rehabilitatie in het maatschappelijk verkeer.

Mijn uiteindelijke doel is dat de schade van het slachtoffer volledig gecompenseerd wordt en het slachtoffer zijn oude leven zoveel mogelijk terugkrijgt.

Top
Ottenschot Letselschade

Ottenschot Letselschade