Enrico Vos - Ottenschot Letselschade

Enrico Vos

Enrico Vos

Enrico Vos (1980)

In 2002 ben ik begonnen in de verzekeringsbranche. Eerst bij een tussenpersoon in de functie van adviseur, vervolgens bij Univé als adviseur en schadebehandelaar en daarna een aantal jaren bij een tussenpersoon, waar ik met name verkeersschades heb behandeld. In mijn laatste functie merkte ik dat verkeersslachtoffers vaak niet worden bijgestaan door een belangenbehartiger vanwege de onwetendheid van het bestaan ervan. Daar viel mijn inziens nog een punt te behalen. 

Mijn vrouw is in 2005 betrokken geraakt bij een verkeersongeval, waarna wij 2 personenschade-experts op bezoek kregen. Vanaf dat moment heb ik mij voorgenomen, dat wanneer de kans zich eens voor zou doen, ik graag in de letselschadebranche zou willen werken, aan de zijde van het slachtoffer. 

In 2019 deed deze kans zich voor en ben ik in dienst getreden bij Ottenschot Rechtshulp bij Letselschade.

Het geeft mij voldoening om iets voor het slachtoffer te kunnen betekenen. Ik doe mijn werk met veel plezier en mijn prioriteit ligt bij het ontzorgen van het slachtoffer. Het doel is dat het slachtoffer zoveel als mogelijk terug kan keren naar de situatie als voor het ongeval. 

 

Top
Ottenschot Letselschade

Ottenschot Letselschade